Elmanın Yarısı mı, Ruhunuzun Eşi mi?

Bugünkü konumuz ilişkiler ve sürekli mutluluğun yaşanacağı eşler! Eğer size imkansız gibi geliyorsa derhal bilinçaltınıza yerleşmiş kalıpları temizlememiz lazım! O da mümkün değil diyorsanız yazının devamını okumanıza gerek yok diyebilirim!

erkeklerin_nefret_ettigi_12_kadin_tipi_1Hayatın her alanında evrenin karmasından etkilendiğimiz ve yaşadığımız her şeyde bizzat kendi bilinçaltımız başrol oynadığı gibi, ilişkilerde de aynı ilahi mekanizma işlemektedir. Yani biz ne istiyorsak onu yaşarız! Biz ne kadar istiyorsak, evren bize onu verir. Çoğu zaman bunun farkında değilizdir ve “-Ama ben bunu istememiştim ki” deriz. Çünkü günlük yaşam içinde farkında olmadan bilinçaltının programlarını yerine getirmek üzere hareket ederiz. İstemediğimiz halde içinde bulunduğumuz durum belki de bilinçaltımızın yaşattığı gerçekler olabilir. Kendimizi yalnızken yarım bir elma olarak görürüz ve elmanın diğer yarısını bulmak için çabalar dururuz. Bir kere kötü haberi hemen söyleyeyim, elmanın diğer yarısı diye bir şey yoktur! Yani en azından ben öyle düşünüyorum. Ama henüz karşınıza çıkmadıysa bile bir yerlerde mutlaka bir “ruh eşiniz” vardır!

Peki, nerede bu ruh eşi ve nasıl bulunur?

Öncelikle hepimizin özlemle andığı eski aşklara ve ilişkilere bir bakalım!407707-3-4-1f11e Dedelerimizin, ninelerimizin, hatta anne-babalarımızın saygı, sevgi ve bağlılıkla örülü, çalkantısız ve sonsuz gördüğümüz ilişkilerine göz atalım. Onlar başka bir devrin ilişkilerini yaşadılar. Yetiştikleri dönemin toplumsal bilinçaltı kodları onları aç-açık bırakmayacak, çocuklarına iyi anne/baba olacak, dürüst, namuslu eşler aramaya yöneltmişti. Önceden tanımak, ilişki deneyimleri, aşık olmak, zengin olmak, kariyer sahibi olmak, iyi eğitim almış olmak gibi bilinçaltı kodları yoktu. O nedenle görücü usulü evlendikleri kısmetleri zamanla onların ruh eşleri oldu. E, ne yapalım peki? Eskiye geri dönüp görücü usulü evlilikler mi yapalım? Ya da karşı cinsten beklentilerimizden vaz mı geçelim? Hayır, tabii ki! Zaman çok değişti. Bizler başka bir çağın, farklı düşünen ve farklı yaşayan bireyleriyiz. Hayattan farklı beklentilerimiz var!

Bence ilk yapmamız gereken şey kendimizi iyi tanımak ve ne istediğimizi iyi bilmek! Kendimizi tanımaktan kastım, bilinçaltımızda saklı kalmış beklentilerimizi tespit edip, onları bilinç düzeyindeki beklentilerimizle uyumlamak! Bir kere öncelikle anne-baba kodlarından kurtulmak gerekli! Çok sevmesine ve her anlamda uygun bulmasına rağmen eşi ya da sevgilisiyle uyum içinde olamayan o kadar çok çift var ki! Bunların içinde bilinçaltında anne ya da babaya öykünme veya onların kafasındaki eşe sahip olmadığını düşünmek o kadar yaygın ki! Karşı cinsle anne/babasını kıyaslayanlar, eşleri ya da sevgilileri ailesi tarafından kabul edilmediği için huzursuzluğunu üzerinden yıllarca atamayanlar, aşkından ölürken sosyal yaşamda yanına yakıştıramayanlar, aşkın son kullanma tarihi geçince alışkanlığı bırakamayıp kavga gürültü ilişkisini sürdürmeye çalışanlar… Aslında hepsinin çözümü var ve bu çözüm kendi içimizde saklı!

kadın-erkek-ilişki-10-gerçekHem hâlihazırda yalnız olanlar için bir ruh eşi bulmak, hem de bir partneri olanlar için mevcut partneri ruh eşine dönüştürmek mümkün! Mesele elmanın diğer yarısı olmak değil, en uygun partnere ruh eşi olabilmek! Teta Şifasında yapılacak bir kazma çalışması ve ruh eşi çalışmasıyla kısa sürede bunu yaratmak mümkün! Bu noktada yine kendim denedim ve olumlu sonuç aldım demek istiyorum! İnsan farkındalığını arttırdıkça ve kendini doğru olarak tanımaya ve tanımlamaya başladığında diğer insanlarla ve tüm dünyayla ilişkisi şaşılacak şekilde değişebiliyor. Bunun için hayata doğru enerjiyle bağlı olmak, kendimizi ve bilinçaltı olumsuz kodlarımızı tanımak, koşulsuz sevgiyi hayatımızın temeline oturtmak yeterli!

Sonsuz ve koşulsuz sevgiyle…

Yorum bırakın