Theta Healing® Hakkında Sıkça Sorulan Sorular…

  • Theta Healing® (Teta Şifası) nedir?

Theta Healing® (Teta Şifası)  yaşam tarzını tamamen değiştirecek bir felsefedir. Biraz daha açarsak, odaklanmış düşünce ile fiziksel, psikolojik, spritüal şifa sağlayan bir meditasyon tekniğidir. Teta Şifası adını beynin yaydığı bir enerji frekansı olan tetadan alır. Bu frekans yaratımların %90 oranında gerçek olduğu beynin mutluluk frekansıdır. Teta seanslarında kişinin bilinçaltına farklı yollar ve nedenlerle yerleşmiş olan ve o kişiye hizmet etmeyen bilinçaltı kayıtları tespit edilir, bu kayıtlar kişinin izni ve şahitliğinde kişiye hizmet edecek yeni bilinçaltı kayıtları ile değiştirilir.

  • Kişiye hizmet etmeyen bilinçaltı kayıtları nedir?

Hepimizin bildiği gibi insan farkındalıklı bilincinde beyninin sadece %10’unu kullanabilmektedir. Geri kalan %90 ise kişinin anne karnından itibaren farkında olmaksızın, otomatik olarak kayıt alan bilinçaltıdır. Bilinçaltı bize hizmet edip etmesine bakmadan ya da hayatımıza ne yönde etki ettiğini kontrol etmeksizin sürekli ve her şeyi beynin sonsuz deposuna kaydeder. Yaşadığımız kötü anlara ait görüntü, ses, koku gibi duyular, sözel ve fiziksel tacizler, başarısızlıklar, utançlar, kayıplar, yaslar, acı sözler, yetersizlikler, karşı koyamadığımız durumlar hayatımız boyunca farkında olmadan bilinçaltında depolanır. Depolanan bu kayıtlar günlük yaşamımızda bizi yine farkında olmadan ve hiç ummadığımız alanlarda etkiler. Fobiler, tutunamamalar, ilişki bozuklukları, mesleki başarısızlıklar, asosyallik ve birçok fiziksel rahatsızlık, binlerce bize hizmet etmeyen bu bilinçaltı kayıtlarından kaynaklıdır. Bilinçaltından bu kayıtları yok edip, yerine kişiye hizmet edecek ve önünü açacak kayıtları yerleştirmek fiziksel ve ruhsal şifalanmanın en güvenilir yoludur.

  • Teta Şifası ile neler değiştirilebilir ya da neler şifalandırılabilir?

Fiziksel ve ruhsal rahatsızlıkların şifalanması, kişiye hizmet etmeyen bilinçaltı kayıtlarının değiştirilmesi, his yaratımları, kilo kontrolü, bolluk-bereket yaratımları, ilişki düzenleme yaratımları gibi pek çok başlık Teta Şifasının konuları arasındadır.

  • Teta Şifasından hayatın her alanında fayda sağlayabilir miyim?

Kişinin hayatında engel teşkil eden her şey Teta Şifasının konusuna dahil olabilir ve çok kısa sürede çözümlenebilir. Hastalıklar, genetik sorunlar, korkular, takıntılar, fobiler, ilişki sorunları, para sorunları, kilo problemleri, geçmiş acılar, yas, taciz gibi sonsuz sayıda konuda şifaya ulaşmak mümkündür.

  • Teta Şifasının diğer şifa ya da inanç teknikleri ile bir bağlantısı var mıdır?

Enerjiyi yönlendirme ya da değiştirmeyle ilgili birçok teknik ve yöntem mevcuttur. Teta Şifası kendine özgü bir tekniği vardır ve kişinin kendine en uygun spritüal tekniği kendisinin tespit edip ondan fayda sağlaması önemlidir. Tüm şifa yöntemlerinde olduğu gibi Teta Şifasında da danışan kişinin önce kendi inancı şifanın gerçekleşmesi anlamında en önemli unsurdur.

  • Teta Şifasında seans almak modern tıbbın yerine alternatif olarak kullanılabilir mi?

Teta Şifasının sayısız faydasının yanında belirlenmiş herhangi bir yan etkisi ya da ters tepkisi yoktur. Ancak fiziksel ve ruhsal anlamda devam eden bir tedaviniz var ise kesinlikle doktorunuzun öngördüğü tedaviye devam etmeniz gerekir. Bu bir alternatif tedavi yöntemi değil, kişinin hayatının merkezine oturtması gereken bir meditasyon ve spritüal şifa tekniğidir.

  • İsteyen herkes Teta Şifacısı olabilir mi?

Kesinlikle evet. Gerekli eğitimleri alan herkes Teta Şifasını hem kendinde hem de diğer kişilerde uygulayabilir. Adında şifa kelimesinin geçmesi bu tekniğin özel bir yetenek ya da bağışlanmış bir gücü gerektirdiği anlamına gelmez.

  • Belli bir konudaki şifa ve yaratımlar tek bir seansta çözümlenebilir mi?

Bu seansların gidişatına ve kişinin şifalanacak konusunun ne kadar derin olduğuna bağlıdır. Bazı konular tek bir seansta çözümlenebilirken, bazı konular 3-4 seansta da çözümlenebilir.

  • Teta Şifasında seans almak yeterli midir; bunun yanında günlük yaşamda değişiklikler de yapmak gerekir mi?

Kişinin seanslar sırasında yapılan değişikliklere şahitliği çok kısa bir sürede yaşamında bir şeylerin değiştiğini görmesini sağlayacaktır. Ancak yapılan çalışmanın konusuna göre olumsuz düşüncelerden ya da inançlardan kurtulmak ya da kilo kontrolü gibi programlarda önerilere uymak önem taşıyacaktır.

  • Teta Şifasının olumlu etkisini görmem ne kadar zaman alır?

Teta Şifası andadır ve etkilerini hemen gösterir. Ancak bazı konuların değiştiğine şahit olmak dış etkenlere bağlı olarak birkaç hafta sürebilir. Bu durum çalışılan konuya göre değişiklik gösterecektir.

2 thoughts on “Theta Healing® Hakkında Sıkça Sorulan Sorular…

  1. Sabahattin ORDUSEVEN dedi ki:

    Değerli yorumlarınız ve Bilgilendirici fikirleriniz için sonsuz teşekkürler,efendim.
    Saygılarımla,

    Liked by 1 kişi

Yorum bırakın