Ado’s ThetaHealing® World Kişisel Gelişim ve Farkındalık Seminerleri

tetha-logoKişisel gelişim kişinin kendini tanıması, hayatın belli alanlarında ne durumda olduğunu belirlemesi ve eksik olduğunu düşündüğü alanlarda kendini geliştirmeye karar vermesi demektir. Kişisel gelişim aynı zamanda içimizdeki olumsuz düşünce, yargı ve inanç kalıplarını değiştirerek olumlu olan yeni düşünce, yargı ve inanç kalıplarını benimsemektir. Ado’s ThetaHealing® World Kişisel Gelişim ve Farkındalık Seminerleri bu noktalardan yola çıkarak oluşturulmuş atölye çalışmalarıdır. Bireysel ThetaHealing® seanslarında öne çıkan spesifik konuların herkes üzerinde farkındalık yaratması ve kişisel gelişim sürecine katkıda bulunması adına özel içeriklerle hazırlanmış versiyonlarıdır.

Özellikle kişideki bilinçaltı olumsuz kayıtları, kişiye hizmet edecek olumluları ile değiştirme, fiziksel, ruhsal ve spiritüel konularda anda şifa ile öne çıkan ThetaHealing® tekniğini temel alan bu seminerler hem ThetaHealing® bilen uygulayıcılar için birer destek çalışması olurken, hem de ThetaHealing® bilmeyenlere bu teknikle tanışmak için çok özel bir fırsat sunmaktadır. Her seminerde konuyla ilgili bilinçaltı blokajlarının tespitiyle ilgili çalışmalar ve kişisel gelişim sürecine yönelik farkındalık uygulamaları yer almaktadır.

 

I. Kişisel İlişki Bilinci

22780

Belki de bir yolu vardır

Seminer Hakkında:

Hepimiz zaman zaman diğer insanlarla ilişkilerimizde zorlanırız. Ya söylediklerimizi dinlemediklerini düşünürüz, ya kimsenin bizi anlamadığını zannederiz ya da bazı konuların bazı kişilerle tartışma yaşamadan hallolmayacağı hatasına düşeriz. Kişisel İlişki Bilinci günlük yaşamımızda yürümediğini düşündüğümüz tüm ilişkilerin, anlaşmazlıkların, sürtüşmelerin gerçek yüzünü görmek ve bunları düzeltmek için kendimizde yapmamız gereken spiritüel değişimleri gözler önüne seren bir farkındalık çalışmasıdır. Aile, eş, dost, iş arkadaşı, çocuklar veya sosyal çevreden her kim olursa olsun anlaşmazlık yaşadığımız kişilerle sorunların temellerini anlamamız ve bu sorunları ortadan kaldıracak tavır değişikliğini elde etmemiz için yapılacak enerjisel bir serüven niteliğini taşır. Bu seminere kendinde “günlük ilişkilerimde bir türlü dikiş tutturamıyorum, insanlar beni yoruyor, derdimi etrafımdakilere anlatmak çok zor, kimse beni anlamıyor, herkes bana karşı” gibi söylemler yakalayan herkes katılabilir. Ayrıca ilişkilerini daha huzurlu, daha sürtüşmesiz yürütmek isteyen ve insanlar üzerinde sözü dinlenir biri olmak isteyen herkes için de faydalı olacaktır. Süre 3 saattir.

Seminer İçeriği:

  • ThetaHealing® ve kontrolsüz güç bilinçaltı
  • İlişkiler hakkında bilinçaltı blokajlarımızın kaynakları
  • İlişkiler hakkında temel blokajlarımız
  • Herhangi bir konuda bilinçaltı blokajım olduğunu nasıl tespit ederim?
  • Erişkin iletişimi ve erişkin iletişiminin temel kuralları
  • Erişkin iletişimi yaratım çalışması

 

II. Kişisel Evlilik Bilinci

falda-evlilik-gormek

Evlilik iki kişiyle yapılan bireysel yolculuktur!

Seminer Hakkında:

Evlilik sorunları ya da kadın-erkek ilişkilerindeki sorunlar neredeyse insanlık tarihi kadar eski ve her zaman aşılması zor problemlerden biri olmuştur. Tarih boyu kadın ve erkek ne onunla, ne de onsuz ikileminin içinde kalmış, çoğu zaman aşılması çok kolay olabilecek problemler yüzünden yollarını ayırmak zorunda kalmıştır. Kişisel evlilik bilinci semineri, adından anlaşılacağı üzere kadın ya da erkek olarak ilişkilere bakış açımızı, tıkandığımız noktaları ve huzurlu bir ilişkinin temel noktalarını irdeleyen bir seminerdir. Evliliğin ya da ilişkinin temel bilincini edinmek, evlilik ya da iki kişilik yaşamın olası sorunlarıyla baş etmenin temel kurallarını öğrenmek, mevcut ilişkilerin aksayan yanlarını düzeltmek, evlilik ve ikili ilişkilerle ilgili blokajları bulup temizlemek bu seminerin ana konularını oluşturmaktadır. Bu seminer mevcut ilişkisinde ya da evliliğinde sorun olduğunu düşünenlerin yanında, bir türlü aradığı uygun ilişkiyi bulamadığını düşünenler içinde ışık tutacak nitelikte hazırlanmıştır. Evliliğinde ya da ilişkisinde sorun yaşayanlar, çok istemesine karşın evliliğe hep uzak kalanlar, ideal eşi seçme konusunda kararsızlık yaşayanlar, doğru ilişkiden bir türlü emin olamayanlar bu seminerden çok büyük fayda sağlamaktadır. Süre 3 saattir.

Seminer İçeriği:

  • ThetaHealing® ve kontrolsüz güç bilinçaltı
  • Bekarlık sultanlık mı, evlilik krallık mı?
  • Evlilik hakkında blokajlarımızın kaynakları
  • Evlilik hakkında temel blokajlarımız
  • Herhangi bir konuda blokajım olduğunu nasıl tespit ederim?
  • Evlilik ve ilişkiler konusunda ebeveyn kaynaklı blokajlar
  • Evlilik ve ilişkiler konusunda kendi algımız…
  • İlişkiyi değiştirmek ya da farklı bir açıdan bakabilmek!
  • İdeal eş: Peki, ama nerede?
  • ThetaHealing® ideal eş yaratım çalışması

III. Bolluk / Bereket Yaratım

729e949464c84ecc809022d1efe55bd7

Evrenin sonsuz bolluk ve bereketiyle tanışmaya var mısınız?

Seminer Hakkında:

Bolluk ve bereket içinde yaşamak herkesin en temel yaşam ideallerinden biridir. Hayatın paranın dışında başarıda, sosyal ilişkilerde ve her konuda bolluk içinde olması mutlu bir yaşamın temel kuralıdır. Ancak çoğu zaman hiç farkında olmadan evrenin bize sunduğu bolluk ve bereketin önünü tıkarız. Bazen toplumsal bilinçten ya da aileden gelen kalıplarımız, bazen de korku, kaygı ya da güvende kalma duygumuz nedeniyle ulaşmamızın çok kolay olduğu bolluk ve berekete bir türlü ulaşamayız. ThetaHealing® tekniğinin en temel konularından biri olan bolluk/bereket yaratımı konusunu temel alan bu seminer hem konuyla ilgili bilinçaltı blokajlarımızı tespit etmeyi, hem de yaşamımıza bolluk ve bereketi çekmek için gerekli tavır değişikliğini tanımamızı amaçlıyor. Bu seminerde, her konuda olduğu gibi bolluk ve bereket konusundaki bilinçaltı blokajlarımızı bulup temizleme, parayı ve bolluğu hayatımıza çekecek şifa çalışmaları yapma ve bu konudaki blokajlarımızı temizleme fırsatı bulacağız. “Para bende durmuyor, ay sonunu zor getiriyorum, istediğim refaha bir türlü ulaşamıyorum, para konusunda her zaman kısmetsizim, hiçbir zaman hakkımı alamam, çok param olması imkansız, fazla para beni bozar” gibi düşünceleri olan ve bu düşüncelerin kendine engel teşkil ettiğini düşünen herkes bu seminerden beklediği bolluk ve bereket kavramını fazlasıyla alacaktır. Süre 4 saattir.

Seminer İçeriği:

  • ThetaHealing® ve kontrolsüz güç bilinçaltı
  • Bolluk ve bereket hakkında blokajlarımızın kaynakları
  • Bolluk ve bereketin önünde duran temel blokajlarımız
  • Kıtlık bilinci
  • Para ve bollukla ilgili algımız
  • Bolluk ve bereket ile ilgili örnek bilinçaltı çalışmaları
  • Bolluk ve bereket için yaratım meditasyonu

 

IV. Sigara Bırakma Bilinci

1059158_620x410

Aslında sizin elinizde!

Seminer Hakkında:

Bir bağımlılık türü olan sigara tüketimi birçok kişinin hayatında kurtulmayı istediği ve günümüzde zararları herkes tarafından bilinen bir gerçek! Sigara bırakmayla ilgili herkesin bildiği bir başka gerçek ise, bunu başarmanın kişinin kendi isteği ve kendi iradesi ile olabileceği… İşte bu seminer tam da bu noktaya odaklanıyor; kişinin sigara bırakmayla ilgili istek ve iradesini oluşturacak bilinçlenme sürecine… Seminer “sigaraya neden bağımlı oluyoruz” ve “sigarayı bırakmak neden zor geliyor” noktalarından yola çıkarak kişisel bir bağımlılık anatomisi çıkarmamızı sağlıyor. ThetaHealing® ile bilinçaltı blokajlarının tespiti de bu seansın can alıcı noktalarından biri… Sigaraya bağımlı kılan ya da çok istememize rağmen sigarayı bırakmamızı güçleştiren bilinçaltı blokajlarımızın tespiti ve örnek şifalanma uygulamalarının ardından bağımlılık derecemize göre bir sigarayı bırakma yol haritası belirlemiş oluyoruz. Böylece kendimize en uygun zamanda, kendimize en uygun yöntemle ve olabildiğince az zorlanarak sigarayı bırakmanın tarifine ulaşmış oluyoruz. Bu seminer maksimum 6 kişilik sınıflarda, bir hafta arayla iki buçuk saatlik, iki oturumda gerçekleştirilecek olup, toplam süre 5 saattir.

Seminer İçeriği:

  • ThetaHealing® ve kontrolsüz güç bilinçaltı
  • Kişisel sigara bağımlılık düzeyi tespiti
  • Bizi sigaraya bağımlı yapan nedenler
  • Sigara ile ilgili toplumsal bilinçten gelen bilinçaltı blokajlarının tespiti
  • Sigara ile ilgili kişisel deneyimlerden gelen bilinçaltı blokajlarının tespiti
  • Sigara ile ilgili bilinçaltı blokaj temizliği çalışması
  • Sigara bırakma ile ilgili yaratım çalışması

 

V. Kişisel Kilo Verme Bilinci

obezite_450

Kilo vermenin gerçek bilinci ile tanışmak ister misiniz?

Seminer Hakkında:

Bu seminer kısa yoldan kilo vermenin ötesinde ömür boyu kendi bünyenizi, kilo yapan alışkanlıklarınızı ve toplumsal bilinçten gelen bilinçaltı kilo blokajlarınızı tespit etmenize, onları artık hayatınızdan çıkarmanıza, dolayısıyla ömür boyu sizinle kalacak “kişisel kilo bilincinizi” oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Bilinçaltı kişiye hizmet etmeyen blokajların kaynakları çok farklı olabilir. Toplumdan ya da aileden gelen blokajlarımız olabileceği gibi, hastalık ya da travma sonrası kilo blokajlarımız da olabilir. Kiloyla ilgili bütün olumsuz bilinçaltı blokajlarımızın tespiti ve temizliği bu seminerin en önemli noktasını oluşturuyor; tabi ThetaHealing® tekniği ile…

Öncelikle fazla kilolara neden olan alışkanlıklarımıza ve günlük yaşamımızdaki beslenme alışkanlıklarımıza bir göz atacağız. Daha sonra uzun uzun kiloya neden olan ve bize hizmet etmeyen bilinçaltı blokajlarımızı tespit edeceğiz. Bu blokajları olumlularıyla değiştirirken aynı zamanda ideal kilomuza ulaşmayla ilgili yaratımlar yapacağız. “Su içsem yarıyor, diyet ve egzersiz programları hiçbir işe yaramıyor, verdiğim kiloları mutlaka geri alıyorum, genetik olarak kiloluyum, metabolizmam böyle ve artık fazla kilolarımla vedalaşmak istiyorum” diyen herkes “Kişisel Kilo Verme Bilincine” katılabilir. Bu seminer maksimum 6 kişilik sınıflarda, birer hafta arayla iki saatlik, üç oturumda gerçekleştirilecek olup, toplam süre 6 saattir.

Seminer İçeriği:

  • ThetaHealing® ve kontrolsüz güç bilinçaltı
  • Fazla kilolarla ilgili kişisel bağımız
  • Kişisel beslenme alışkanlığımıza genel bakış
  • Fazla kilolarla ilgili toplumsal bilinçten gelen bilinçaltı blokajlarının tespiti
  • Fazla kilolarla ilgili kişisel deneyim, travma ve hastalıklardan gelen bilinçaltı blokajlarının tespiti
  • ThetaHealing® tekniği ile bilinçaltı blokaj temizleme çalışması
  • İdeal kilo yaratım çalışması

 

VI. Kariyer Yolunda Bilinçaltı Blokajları

kariyer_bg

İlerlemek için kendi önünüzden çekilin!

Seminer Hakkında:

Herkes mutlu, huzurlu, kazancı bol ve başarılarla dolu bir iş yaşamının hayalini kurar. Ama genelde hayatımızın 1/3’ünü (hatta çoğu zaman çok daha fazlasını) harcadığımız iş yaşamımız, en stresli ve en yorucu zamanlarımızı oluşturur. Ya istemediğimiz bir işte kariyer ya da maddi kazanç adına kısır bir döngünün içine gireriz ya da çok sevdiğimiz, başarılarla dolu ve ruhsal tatmin bulduğumuz işimizin giderek ve hiç farkında olmadan daha çok esiri olmaya başlarız. Kendi hayatımızdan, çocuklarımızdan, ailemizden çaldığımız zamanlar bir yandan huzursuzluğumuzu arttırırken, bir yandan da çalışma hayatımızda çok daha fazla efor sarf etmemize neden olur. Bazen de her şey çok yolunda olmasına rağmen kendi dramımızdan kaynaklanan ve kendi önümüze koyduğumuz engeller yüzünden iş hayatımızda ilerlemeyi ya da başarıyı elde edemeyiz.

Bu seminer kariyer yolunda önümüzde duran bilinçaltı blokajlarımızı tanımaya yardımcı olmanın yanında, toplumsal bilinçten, aile ya da arkadaş ortamından kaynaklı tüm engellerimizi tanımamıza yönelik bir farkındalık çalışmasıdır. Kendimizi işimiz konusunda geliştirmek, kariyer yolunda kendi önümüzden çekilip hızla ilerlemek, mutlu olduğumuz işi yapmak ya da mevcut işimizde en verimli ve en huzurlu çalışma zamanlarını yakalamak bu seminerin temel ilgi alanlarına giriyor!

Konuyla ilgili bilinçaltı blokajlarının tespiti, örnek derin kazma çalışmaları, kariyer için yaratım meditasyonu ve interaktif uygulamalarla dolu bu aktiviteyle; kariyere, iş hayatına, bereket, güç ve vizyon sahibi olma konularına mercek tutacak ve kendinizi farklı bir açıdan tanıma fırsatı bulacaksınız. Süre 5 saattir.

Seminer İçeriği:

  • ThetaHealing® ve kontrolsüz güç bilinçaltı
  • Kariyer yolunda blokajlarımızın kaynakları
  • Ebeveyn zorunluluklarından kurtulmak
  • Kendi dramınızı yaratmak en büyük engeliniz
  • Arkadaş zorunluklarının yarattığı blokajlar
  • Toplum baskısının yarattığı blokajlar
  • Mükemmeliyetçilik ve erteleme
  • Bereket, güç ve vizyon sahibi olmak
  • Kariyer için yaratım meditasyonu

 

VII. Aile Çıkmazı

2075

Ne onlarla, ne de onlarsız!

Seminer Hakkında:

Aile tüm hayatımız boyunca en güvendiğimiz ve tüm yaşam enerjimizi aldığımız sevgi kaynağımız olmasının yanında, aynı zamanda yarattığı zorunluluk ve baskılar nedeniyle en büyük engellerimizin ve çıkmazlarımız kaynağı olmuştur. Kişide “ben olmaʺ ile vicdan arasındaki çıkmaz çoğu zaman ömür boyu aşılması gereken bir sorun olarak karşımıza çıkar. Bu seminer aile zorunluluklarından ya da aile ile ilgili hayatta önümüzü tıkayan tüm blokajlardan kurtulmak için bir farkındalık çalışmasıdır. “Aile Çıkmazı” semineri hem ebeveyn zorunluluklarından kurtulmanın hem de ebeveynlerle çatışma yaşamadan huzurlu bir yaşam sürmenin formüllerini irdeleyen bir süreçtir. Süre 3 saattir.

Seminer İçeriği:

  • ThetaHealing® ve kontrolsüz güç bilinçaltı
  • Neden aile çıkmazı?
  • Ben mi, vicdan mı?
  • Ebeveyn kaynaklı bilinçaltı blokajlarımız
  • Ebeveyn zorunlulukları ile ilgili ThetaHealing® bilinçaltı kazma çalışması
  • Aile bireyleriyle koşulsuz sevgi enerji çalışması
  • Ruh parçacığı iadesi çalışması
  • Anne karnındaki bebeğe sevgi çalışması

 

VIII. Mutluluğun Resmini Çiziyoruz

mutluluk

Mutluluğun resmini çizmek mümkün mü?

Seminer Hakkında:

İnsan hayatında hedeflediği ve yaptığı her şeyi mutlu olmak için yapar. En temel yaşamsal yapı taşları bile mutlu olmakla direk ilgilidir.  Hayatın temel amacı mutluluktur; çünkü hayat aslında keyif almak içindir!

Mutlu olduğumuz anlar dünyanın bize sunduğu nimetlerden çok farkındalıklı bilincimizin ve bilinçaltımızın dünyayı nasıl algıladığı gerçeğine bağlıdır. Çoğu zaman hepimiz mutluluğu hedefleriz ama kendimiz için bir mutlu olma hedefi ya da bir mutluluk tarifi yapmayız! Ya da bundan daha kötüsü mutluluğa atfettiğimiz hedefler yanlıştır ve bunun çok uzun yıllar farkına varamayız. İşte bu seminerin temel konuları bunlar. Mutluluğu tanımak ve tanımlamak, mutluluk için reel hedefler belirlemek, mutluluğun düşmanı olan hisleri bilinçaltından temizlemek ve yaşam önceliklerini mutluluk hedeflerimize göre yeniden programlayabilmek.

Nazım Hikmet “Saman Sarısı” şiirinde ressam Abidin Dino’ya “Sen mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?” diye sormuş, Abidin Dino da resim yerine ona bir şiirle cevap vererek “ne olsaydı” mutluluğun resmini çizmek mümkün olabilirdi yazmıştı. Bu çalışma tam da o şiirdeki gibi ne olsaydı mutlu olurduk ve bunun olması için neler yapabiliriz konularında sezgisel bir farkındalık yolculuğu… Mutluluğu uzaklarda aranacak ya da bir gün bizi bulacağına inandığımız soyut bir kavram olmaktan çıkartıp, kendi iç dünyamızda keşfedeceğimiz gerçeğimiz haline dönüştürecek çok eğlenceli bir süreç… Bundan sonraki yaşamımızı koşulsuz sevgi ve sınırsız mutlulukla yaşamaya atılacak güçlü bir adım! Süre 4 saattir.

Seminer İçeriği:

  • ThetaHealing® ve kontrolsüz güç bilinçaltı
  • Mutluluğu tanımlamak ve mutluluğu seçmek konuları
  • Ne kadar mutlu olduğumuzu ölçebilir miyiz?
  • Mutluluğun düşmanı yanlış hedefler!
  • Yanlış hedefte olduğumu nasıl anlarım?
  • Para, güç, statü konuları
  • Mutluluk / mükemmellik ilişkisi
  • Ne kadar mükemmeliyetçiyim?
  • Hayatın yapı taşları ve onlarla ilişki düzeyimiz
  • Mutluluğa giden yolda örnek ThetaHealing® çalışması
  • Mutluluk için yaratım meditasyonu

 

IX. Dengeli Yaşam İçin Duygularını Dengele

duygular

Duygularınızı tanıyor musunuz?

Seminer Hakkında:

İnsan duygularıyla var olur. Günlük yaşamımızın içinde hiç farkında olmadan yaşadığımız, ama çok büyük önem taşıyan korku, endişe, üzüntü, yas, kıskançlık, suçluluk, utanç, coşku, mutluluk, haz gibi duyguları tanımak ve bu duyguların bizde ne gibi olumlu ve olumsuz etkiler yarattığını keşfetmek bu seminerin ana konusunu oluşturmaktadır. Sağlıklı ve huzurlu bir yaşam için duyguları dengeleyebilmek çok hayati bir önem taşır. Abarttığımız korkularımız günlük yaşamımızda büyük engeller oluşturabilir. Ertelenmiş yas çok uzun yıllar boyu yaşadığımız acıyı atlatıp yolumuza devam etmemizi engeller. Neşeli ve mutlu olma durumunu bir maske gibi kullanmayı alışkanlık haline getirirsek bu durum yıllar içinde giderek içimizde büyüyen derin bir depresyon haline yol açabilir. Bütün bunlardan dolayı kendimiz için duyguları doğru tanımlayıp, olması gerektiği gibi yaşamak çok önemlidir. Bu özel seminer duygusal anlamda yorgun hissedenler, duygularının esiri olduğunu düşünenler, duygusal olduğu için zarar gördüğünü düşünenler ve duygularla doğru yaşamanın tadına varmak isteyen herkes için çok faydalı bir farkındalık semineridir. Süre 4 saattir.

Seminer İçeriği:

  • ThetaHealing® ve kontrolsüz güç bilinçaltı
  • Duygusal farkındalık
  • Günlük yaşamda temel duygular
  • Duygular ve ego zihin
  • Duygularla ilgili bilinçaltı blokajlarımız
  • ThetaHealing® örnek duygu (his) çalışması
  • Duyguları dengelemenin en iyi yolları
  • Koşulsuz sevginin duygusal yaşama etkisi
  • ThetaHealing® koşulsuz sevgi çalışması

 

X. Geleceğe Geçmek İçin Geçmişten Çık

tumblr_ksobr7axls1qzljd6o1_500

Anı yaşayabilmek için…

Seminer Hakkında:

İyi ya da kötü geçmiş deneyimler hepimizin hayatında çok büyük önem taşır. Güzel günler, mutlu anlar, bolluk ve bereket içinde geçen zamanlar, edinilmiş başarılar yarınımıza daha güvenle ve huzurla bakmamızı sağlarken; zorluklar, travmalar, kötü deneyimler, başarısızlıklar, acı kayıplar ve geçirilmiş hastalık süreçleri hem bugünümüzü hem de geleceğe bakış açımızı olumsuz yönde etkiler. Geçmiş deneyimler bir yandan bizi hayata karşı tecrübe sahibi yaparken, bir yandan da gelecekten korkma ve öğrenilmiş çaresizlik gibi engellere mahkum eder.  Birçoğumuz geçmiş deneyimlerin bize oluşturduğu engelleri fark etmeden yaşarız. Bu durum geleceğimizle ilgili derin kaygıları da beraberinde getirir.

“Geleceğe Geçmek İçin Geçmişten Çık!” hiç farkında olmadığımız ve kendi önümüzde engel oluşturan deneyimlerin farkındalığına sahip olacağımız dopdolu bir serüven. Bu seminerde bilinçaltımızın bizi neden geçmişte tuttuğunu anlamaya çalışırken, aynı zamanda geçmişten aldığımız ders ve deneyimlerle geleceğimizi nasıl oluşturacağımız konusunda da derin bir bakış açısına sahip olacağız. Geçmişe özlemle baş etmenin ve toplumsal bilinçten gelen blokajları yok etmenin yollarını öğreneceğiz. Anda kalmanın, geleceğe güvenle bakmanın ve geçmişi şifalandırmanın yollarını hep birlikte irdeleyeceğiz. Süre 3 saattir.

Seminer İçeriği:

  • ThetaHealing® ve kontrolsüz güç bilinçaltı
  • Geçmişte takılı kalmanın en temel nedeni “bilinçaltı”
  • Bilinçaltı bizi neden geçmişte tutmaya çalışır?
  • Geçmiş deneyimlerden ders alıp, yola devam etmek mümkün mü?
  • Geçmişe özlem
  • Geçmiş deneyimlerle ilgili blokajlarımız
  • Toplumsal bilinçten gelen blokajlarımız
  • Geçmiş deneyimlerle vedalaşma için örnek bilinçaltı kazma çalışması

 

XI. “Hayır” Demek Hakkımız!

0-58218500_1442231544-1

Bazen hayır demek gerekir!

Seminer Hakkında:

Çoğu kişi ailesine, çocuklarına, iş verenine ya da arkadaşlarına “hayır” diyemediğinden şikayet eder. Bazen de hayır dediğimiz halde insanların bizi duymadıklarını düşünürüz. Kimimiz çok iyi niyetli olduğumuzu düşündüğümüzden, kimimiz de başarısızlıktan ya da dışlanmaktan korktuğumuz için hayır diyemeyiz. Yıllar içinde giderek daha çok kabullendiğimiz bu “hayır” diyememe durumu işte daha çok çalışmamıza,  gereksiz yere başkalarının da sorumluluklarını üzerimize almamıza, aile içinde kaderine mahkum olmaya ve giderek daha fazla içimize kapanmamıza neden olur. Bir yandan sesini duyuramamaktan ve kendi haklarını savunmak için hayır diyememekten sürekli şikayet ederken; bir yandan da bu kısır döngüden bir türlü kurtulamayız. Bu seminer neden hayır diyemediğimiz ve gerektiğinde hayır diyebilme üzerine bir farkındalık çalışması. Seminerin sonunda kendi alanınızı ve haklarınızı korumayı, gerektiğinde hayır diyebilmenin mümkün olduğunu keşfedeceksiniz. Süre 3 saattir.

Seminer İçeriği:

  • ThetaHealing® ve kontrolsüz güç bilinçaltı
  • Neden “hayır” diyemiyoruz?
  • Hayır diyemediğimiz konular
  • Nasıl hayır dediğimiz ne kadar önemli?
  • Hayır demekle duyguların ilişkisi
  • Hayır demenin önünde duran bilinçaltı blokajlarımız
  • Aile ve toplumsal bilinçten gelen blokajlarımız
  • ThetaHealing® örnek bilinçaltı blokaj temizliği çalışması
  • “Hayır” diyebilme yaratım çalışması

 

XII. Hastalıklara Veda

hastalik-hastaligi-300415

Neden sürekli hasta olayım ki?

Seminer Hakkında:

Bazı hastalıklar vardır; gelir ve bir türlü yakamızı bırakmaz. Hayatımızın bazı dönemlerinde de birtakım hastalıklar üst üste gelir ve uzun süre yaşam kalitemizi düşürür. Bir de genetik olarak doğuştan gelen ve kaderimiz olarak üzerimize yapışan hastalıklar vardır. Peki, neden bazı insanlar hiç ciddi rahatsızlıklar geçirmezken, bazı insanlar sürekli doktora, hastaneye gitmek zorunda kalır? Neden bazılarımız hiç grip ve nezle bile olmazken, bazılarımız her kış 4-5 kez hasta olup yataklara düşer? Bunun en basit cevabı artık hepimize hiç de yabancı olmayan hastalıkların psikolojik nedenleridir! Tabii bir de enerji bedenimizde tuttuğumuz his ve duyguların fiziksel bedende yansıması olan hastalık sonuçları var! Derin üzüntü, yas, korkular, sevgisizlik gibi birçok konunun hastalıklara zemin oluşturduğunu bildiğimiz gibi; kanser gibi ciddi hastalıkların tedavisinde moral ve motivasyonun ne kadar önemli bir rol oynadığını günümüzde çok iyi bilmekteyiz. “Hastalıklara Veda” genetik hastalıklar, kronik hastalıklar, sık tekrarlayan hasta olma halleri ya da hasta olma korkusuyla ilgili derinlemesine bir farkındalık çalışmasıdır. Bu çalışmada neden hasta olduğumuzu enerji terapileri çerçevesinden incelemenin yanında; hastalıklarla baş etmenin ve hastalıkların oluşmasını engellemenin yollarını keşfedeceğiz. Süre 4 saattir.

Seminer İçeriği:

  • ThetaHealing® ve kontrolsüz güç bilinçaltı
  • Enerji bedenimiz ve hastalıkların bedende tutulumu
  • Hastalıkların gerçek nedenleri
  • Bir “ilgi çekme” yolu olarak hastalıklar
  • Hastalıklara neden olan başlıca bilinçaltı blokajları
  • Genetik hastalıklar
  • ThetaHealing® örnek hastalık blokaj çalışması
  • Kendini şifalandırma üzerine farkındalık

 

XIII. Fobiniz mi Var?

 

asiri-korkular-fobiler

Fobiler kader değildir!

Seminer Hakkında:

 

Evcil hayvan, böcek, uçak, yükseklik, karanlık, kapalı alan, yalnızlık, açık alan, kalabalık, sosyal fobi gibi sayamayacağımız kadar çok fobi türü bulunmaktadır. Fobilerin bilinçaltımızın bir oyunu ya da yaşadığımız ama farkında olmadığımız bir deneyim veya travmadan kaynaklandığını biliyoruz. Bu seminer var olan fobilerimiz ve fobi olma yolunda hızla ilerleyen derin kaygılarımız için bir keşif ve şifalanma sürecidir. Bir yandan fobilerimizin kaynağını bilinçaltı kayıtlarımızı takip ederek bulmaya çalışırken, bir yandan da onları şifalandırmanın ve fobilerimizle vedalaşarak daha huzurlu bir yaşama kapı açmanın yollarını keşfedeceğiz. Süre 3 saattir.

Seminer İçeriği:

  • ThetaHealing® ve kontrolsüz güç bilinçaltı
  • Fobilerin başlıca nedenleri
  • En sık görülen fobiler ve olası nedenleri
  • Fobilerimiz konusunda bilinçaltı kazma çalışması
  • Fobilerin üstüne gitmek mi, fobileri tanıyıp, onlarla barışmak mı?
  • Anne karnındaki bebeğe koşulsuz sevgi çalışması

 

XIV. Korkular Sizden Korksun!

 

fft99_mf5247618

Korkuları yenmenin bir yolu var!

Seminer Hakkında:

 

Korku insanın kendini koruması ve birçok konuda tedbiri elden bırakmadan yaşaması için çok gerekli bir duygu olmanın yanında, aşırıya kaçtığı zaman yaşam kalitesini ciddi anlamda düşüren ve günlük yaşamı olumsuz yönde etkileyen bir duygudur. Her an kötü bir şeyler olacak korkusu, gelecek korkusu, yalnız kalma korkusu, başarısızlık korkusu, ölüm korkusu gibi birçok korku aşırı şekilde yaşandığında kişiyi hem yanlış kararlar vermeye iter, hem de günlük yaşamın kalitesini önemli ölçüde düşürür. Bu seminer korkularımızla yüzleşmek ve bu korkuların altında yatan olumsuz bilinçaltı blokajlarımızı temizlemek için hazırlanmış bir farkındalık çalışmasıdır. Süre 3 saattir.

Seminer İçeriği:

  • ThetaHealing® ve kontrolsüz güç bilinçaltı
  • Nelerden korkuyoruz?
  • Neden korkuyoruz?
  • Korkunun anatomisi
  • Korkuyla ilgili bilinçaltı blokajlarımız
  • Korkulara neden olan olumsuz bilinçaltı blokajlarının temizliği
  • Anne karnındaki bebeğe koşulsuz sevgi çalışması

 

XV. Evde Bir Ergen Var!

 

99-3023336635525373933027562

Biz de ergendik; ama bu devirde değil!

Seminer Hakkında:

 

Anne/baba olmak insan için en tatmin edici duygulardan ve kendini gerçekleştirmenin en önemli adımlarından biridir. Neslimizin devamı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek, onlara refah ve huzur dolu bir hayat sağlamak en önemli ideallerimizdendir. Ancak insanlığın en temel gerçeklerinden olan ebeveyn olma durumu her zaman çok da kolay yaşanmaz. Değişen dünya algısı ve kuşak çatışması başta olmak üzere birçok farklılık özellikle çocukların ergenlik döneminde anne/babalara büyük sıkıntılar yaşatabilir. Kendi ebeveynlerimizden aldığımız öğreti ya da doğru olduğunu düşündüğümüz birçok kural kendi çocuklarımızda işe yaramadığı gibi, aramızdaki mesafenin de giderek açılmasına neden olur. “Evde Bir Ergen Var!” anne/babalar için ergenlik çağındaki çocuklarıyla farklılıklarını çatışma psikolojisinden çıkartarak, öncelikle kendimizi tanımaya ve çocuklarımızı algılamaya yönelik bir farkındalık çalışmasıdır. Süre 3 saattir.

Seminer İçeriği:

  • ThetaHealing® ve kontrolsüz güç bilinçaltı
  • Kuşak farkı dedikleri
  • Yeni dünya, kristal çocuklar ve gökkuşağı çocukları
  • Ergen olunca neler oluyor? Ergenleri anlamak
  • Değiştiremediğimiz durumlarla baş etmek
  • Çocuklarımızla ilgili bize hizmet etmeyen bilinçaltı blokajlarımız
  • Örnek bilinçaltı blokaj temizliği çalışması
  • Koşulsuz sevgi çalışması

 

 

Bilgi için:

 GSM: 0532 066 31 24

Blog:  www.adostheta.wordpress.com

e-mail:  adostheta@gmail.com

Facebook: Ado’s Theta Healing World

Instagram: @adostheta

Yorum bırakın