“Kişisel Kilo Verme Bilinci” Seansları Başlıyor!

  • İyi beslenmezsem hasta olurum.obezite_450
  • Bu vücut yapısı bizde genetiktir.
  • Asla çok zayıf olamam.
  • Kadın dediğin biraz balık etli olur.
  • Zayıf erkek çirkindir.
  • Ne yesem yarıyor.
  • Yaş ilerleyince metabolizma yavaşlar.
  • Lezzetli olan her şey kilo yapıyor.
  • Kilo vermek çok zahmetli bir iş.

Yukarıdaki cümleler size tanıdık geldi mi?

Peki, kaç tanesini içinizden evet diye yanıtladınız?

Şimdi sıkı durun; çünkü dost acı söyler! Eğer bu cümlelerin çoğuna evet diyen çoğunluktansanız bilin ki fazla kilolarınızı vermeniz çok zor olacaktır. Hatta zaman zaman diyetle verdiğiniz kiloları da muhtemelen hızla geri alacaksınız demektir. Ama korkmayın! Sadece bunlar değil; bunlar gibi bilinçaltımızda saklı kalmış yüzlerce kalıp, öğrenilmiş his ve program var. Bilinçaltı kayıtları hayatımız boyunca birçok konuda olduğu gibi ideal kilomuza ulaşma konusunda da engel teşkil edebiliyor. Bazen de hiç farkında olmadan, olması gerekenin o olduğuna inanıyoruz. Mesela ülkemizde evlenen erkeklerin %90’ı değişmez bir şekilde evliliklerinin ilk 1 yılı içinde hatırı sayılır şekilde kilo alıyorlar. Üstelik birçok yeni evli genç kızımız bırakın lezzetli yemek yapmayı, doğru dürüst yemek yapmayı bile bilmezken…  Neden biliyor musunuz? Erkeklerin bilinçaltına yerleşmiş ve toplumsal bilinçten gelen kayıtlar yüzünden! Bu konuda benim seanslarım sırasında en çok karşılaştığım 4 bilinçaltı kaydı şunlar:

  • Erkekler evlenince kilo alır.
  • Aile reisi ya da baba olmak için biraz kelli felli olmak lazım.
  • Artık evli bir adam olarak fit olmam gerekmez.
  • Annecim, bak valla çok iyiyiz, gelinin de bana çok güzel bakıyor, kilo bile aldım!

Gülümsediğinizi biliyorum, ama bunlar gerçek! Kişiye özel başka gerçekler de var. Mesela bebekliğinden itibaren tombul olmak, bilinçaltına kişinin vazgeçilmez gerçeği olarak kaydolmuş olabilir. Bu durumda kişi kendini hiçbir zaman zayıf olarak düşünemeyebilir. Geçirilmiş bir hastalık ya da ameliyat sonrasında alınan kiloların artık gitmeyeceğine ikna olmuş bilinçaltı kayıtlarınız varsa işiniz çok zor yine aynı şekilde… Ah, bir de şu doğum sonrası yapışıp kalan kilolar yok mu? Hele de 2-3 çocuk doğurmuş bir annenin kaçınılmaz kaderi fazla kilolar… O zaman siz Gülben Ergen ya da Çağla Şıkel’in uzaydan geldiğini düşünüyorsunuz! Hayır! Onların meslekleri gereği bilinçaltları tekrar fit olmaya programlı… Tabii ki bu iş için spor salonlarından çıkmıyor, çok zaman ve para harcıyor olabilirler. Ama daha hamile kaldıkları anda hem imkânları hem de bilinçleriyle tekrar fit olacakları günlerin hesabını yapmış oluyorlar.

Yani demek istiyorum ki, hemen hemen her konuda olduğu gibi ideal kilonuza ulaşmakta da en kilit nokta “size hizmet etmeyen bilinçaltı kayıtlarınızdan” kurtulmak. Tabii ki bu da ThetaHealing® (Teta Şifası) ile mümkün! Bu nedenle sizler için hazırladığım seans programının adı “Kişisel Kilo Verme Bilinci”. Kişisel çünkü herkesin bünyesinde fazla kilo tutmasının nedeni ayrı ve bunları kişiye özel olarak yaptığımız seanslar sırasında bilinç üstüne kolaylıkla çıkarabiliyoruz. Ondan sonra hayatınız boyunca ideal kilonuzu korumanız çok kolay. Çünkü size hizmet etmeyen o bilinçaltı kayıtları bir daha sizde olmayacak! Bu nedenle de, bu bir kilo verme programı değil, size özel kilo verme bilincini edinme seansları… En büyük hediyesi de sağlıklı bir şekilde vereceğiniz ve bir daha size uğramayacak kilolar olacak!

ThetaHealing® Seansında Neler Oluyor?

İlk seansta öncelikle kişinin fazla kilolarına neden olduğunu düşündüğü sebepler ve ulaşmak istediği hedef konusunda biraz sohbet ediyoruz. Sonra bedende fazla kiloya neden olduğunu düşündüğümüz yüzlerce bilinçaltı kaydını kas testi yardımıyla test edip, tespit ediyoruz. Böylece yeme alışkanlığından kilonuzun tarihçesine, bilinçaltı kayıtlarınızdan atılacak ilk adımlara kadar uzanan geniş bir “kişisel kilo verme bilinci haritası” çıkartmış oluyoruz. Bundan sonrası işin en kolayı… Çünkü tespit ettiğimiz bilinçaltı kayıtlarını size hizmet edecek olan yenileriyle değiştirmeye başladığımızda ve biraz da sağlıklı, denetimli beslenmenin (ki bunun şekli size kalmış bir tercih) yardımıyla yavaş yavaş kilo vermeye başlıyorsunuz!

Hemen aklınızdaki sorunun cevabını vereyim; bu iş kaç seans sürer bilemiyorum. Daha doğrusu bu kişinin bilinçaltı hizmet etmeyen kayıtlarının yoğunluğuna ve ulaşmak istediği hedefin mesafesine göre değişiklik gösteriyor. Ama beni aşağıdaki numaradan hemen ararsanız size daha fazla bilgi ve ilk seans için randevu verebilirim.

Fit, sağlıklı ve ideale ulaşılmış günler dileğiyle…

Aydoğan Gözaydın

GSM: 0532 066 31 24

FB: https://www.facebook.com/adosthetahealing/?ref=bookmarks

Yorum bırakın