Bolluk ve Bereket İçinde Yaşamak Mümkün mü?

Hepimizin daha çok para, daha refah bir yaşam, bolluk ve bereketle ilgili idealleri ve hayalleri vardır. En “-Azıcık aşım kaygısız başım” diyenlerimizin bile biraz daha fazla param olsaydı neler yapardım dediğini biliyoruz. Her ne kadar paranın bugünkü modern hayat düzeninde ömrümüzü yıpratan bir gerçek olduğunu bilsek de, onsuz olamayacağımızı, daha mutlu, daha huzurlu ve daha amaca yönelik yaşamanın bir aracı olduğunu da yadsıyamayız!

14401664141438248902121086Aslında bolluk ve bereket deyince akla ilk gelen para olsa da, bolluk ve bereketi hayatın her alanında ele almak gerekir… Arkadaşlık ve dostluklarda bolluk, mutluluğun yarattığı bereket ve doyum, konusunda bereket, bolca yaşanan başarı hissi vs. Peki, bu kadar kafamıza takmamıza ve sürekli dilimizde olmasına rağmen bizi bolluk ve bereketten alıkoyan nedir? Hemen söyleyeyim; bilinçaltı blokajlarımız!

Özellikle toplumsal bilinçten gelen “-Ben bunu yapmalıyım!” ya da “-Ben ancak bunu yapabilirim!” gibi bilinçaltımıza yerleştirilmiş kalıplar genelde hayat boyu hayalini kurduğumuz noktaya gitmemizi engeller. Eğer sizin de;

  • Torpilin yoksa iyi bir işe girmem mümkün değil!
  • Öyle çalışarak zengin olunmaz; babadan, atadan bir şeyler olması şart!
  • İnsanları yönetmek bana göre değil!
  • Para parayı çeker!
  • Çok para insanı bozar!
  • Para kolay kazanılmaz, mutlaka fedakârlık yapmak lazım!

gibi blokajlarınız varsa, bunlardan derhal kurtulmanız gerekir! Çünkü bu bilinçaltı kalıpları bize genel geçerden ve geçmiş deneyimlerden yerleşmiş ve birçok kişisel gelişim kitabında yer alan “öğrenilmiş çaresizlik” olarak adlandırılan histen başka bir şey değildir! Fizik bize gelecek hakkında düşündüklerimizin şimdiyi yarattığını söyler. Yani gelecekle ilgili kalıplar ve korkularla bugünkü realitemizi yaratırız! Pişmanlıklar, içsel kızgınlıklar, kendi gerçeğini değil de başkalarının sahip olduklarını arzu etme, vizyonsuzluk, hak etmediğini düşünmek, zavallı ben sendromu, hayattan koşulsuz alacaklı olduğunu düşünmek, almakla ilgili problem yaşamak, parayı kötülüğün kaynağı olarak görmek gibi birçok bilinçaltı blokajı istediğimiz bolluk ve berekete ulaşmanın önünde koca bir set olarak durur ve biz bu seti hiçbir zaman bilinçli farkındalığımızda fark edemeyiz.

Temel hedefi bize hizmet etmeyen bilinçaltı blokajlarını temizleyip, yerine bize hizmet edecek kodları yerleştirmek olan Teta Şifasında bolluk ve bereketle ilgili blokajları tespit edip, onlarla vedalaşmak ve kendi önümüzü açmak anda, kolay ve çok mümkündür! Size konuyla ilgili kendimden örnek vereyim: Genç yaşımda yaşadığım parayla ilgili talihsiz deneyimler sonunda, bilinçaltıma yerleşmiş ve hiç farkında olmadığım blokajlarla Teta Şifasına başlayınca karşılaştım. Bunlar; benim parayla işim olmaz, daha fazlasını zaten hak etmiyorum ki, para kavga sebebidir onun için talep etmemem lazım, hakkımı alabilmek için haksızlığa uğramalıyım gibi bir sürü abuk kalıplardı. Bütün bu bana hizmet etmeyen blokajlar temizlendiğinde hem bolluk ve bereket konusunda farklı bir farkındalığım oluştu, hem de hiç aklımda olmayacak kaynaklardan bolluk ve bereket hayatıma eklenmeye başladı!

729E949464C84ECC809022D1EFE55BD7Her konuda olduğu gibi bolluk ve bereketi deneyimleme konusunda da önümüzdeki en büyük engel kendi bilinçaltı blokajlarımız; yani bize hizmet etmeyen inançlarımız. Bu noktada da kendimize yapabileceğimiz en büyük iyilik, kendi önümüzden çekilmek ve hayatın sonsuz nimetlerine kucak açmak…

Bolluk ve bereket dolu günler dileğiyle…

Yorum bırakın